Voorgerechten
Duo van wildpaté / Fazant & Haas/ Ardeense uienconfijt
Oesters "Fine de Claire" (3,5euro stuk) of 6 voor
Coquilles/ groene Asperges / Bisque van Kreeft
Hoofdgerechten
Hertekalffilet / appel - veenbessen/ boschampignons/ wildsaus/ kroketjes
Heilbotfilet / groene Asperges/ spinazie / Dijonaisse/ savooi puree
Coquilles/ groene Asperges/ Bisque van Kreeft/ puree
Desserts
Tiramisu
Moeulleux / ijs
RYAC Classics
Tagliata van entrecote met rucola, grijs zeezout, grana en olijfolie.
Paardensteak met witloofslaatje
Spicy Thai Beef Salad
Spicy Thai Scampi Salad
Suggesties
16/17/18 oktober 2020
14,00 euro
18,00 euro
16,00 euro
32,00 euro
29,50 euro
24,00 euro
9,00 euro
9,00 euro
28,00 euro
25,00 euro
19,00 euro
23,00 euro