• Suggesties
    16/17/18 oktober 2020

    Voorgerechten
    Duo van wildpaté / Fazant & Haas/ Ardeense uienconfijt
    Oesters "Fine de Claire" (3,5euro stuk) of 6 voor
    Coquilles/ groene Asperges / Bisque van Kreeft

    Hoofdgerechten
    Hertekalffilet / appel - veenbessen/ boschampignons/ wildsaus/ kroketjes
    Heilbotfilet / groene Asperges/ spinazie / Dijonaisse/ savooi puree
    Coquilles/ groene Asperges/ Bisque van Kreeft/ puree

    Desserts
    Tiramisu
    Moeulleux / ijs

    RYAC Classics
    Tagliata van entrecote met rucola, grijs zeezout, grana en olijfolie.
    Paardensteak met witloofslaatje
    Spicy Thai Beef Salad
    Spicy Thai Scampi Salad

    14,00 euro
    18,00 euro
    16,00 euro


    32,00 euro
    29,50 euro
    24,00 euro


    9,00 euro
    9,00 euro


    28,00 euro
    25,00 euro
    19,00 euro
    23,00 euro