Voorgerechten :
Escargots a la Bourguigonne
Zwarte Pens Appel-Perencompote
Steak Tartaar "Piemontese"
Asperges a la Flamande
Asperges met grijze garnalen/ Hollandaise
Hoofdgerechten
Schotse Zalmfilet / Witte Asperges/ Jonge Spinazie/ Bearnaise / Puree
Kabeljauwhaas / Lamsoor / Groene Asperges / Dijonaise/ Puree
Kalfs Dunne Lende / Seizoengroenten / Kalfsjus / Kroketten
Steak Tartaar "Classic" of "Piemontese" / Frietjes
Asperges a la Flamande
Asperges met grijze garnalen / Hollandaise
Desserts
Citroentaart / Vanille ijs
Coupe Aardbeien
RYAC Classics
Tagliata van entrecote met rucola, grijs zeezout, grana en olijfolie.
Paarden "Filet Pur" met witloofsla (+- 250gram)
Spicy Thai Beef Salad
Spicy Thai Scampi Salad
Suggesties
Suggesties - vanaf 27 Mei 2022
14,00
11,00
16,00
16,00
19,50
29,50
29,90
29,00
24,00
26,00
29,00
9,50
10,00
29,00
29,50
19,00
23,00